Uw apotheker(s):

G.A. Bosch, M. van Tilburg en J. Pentenga

Tel: 0592 54 16 74

info@apotheekvries.nl

Services

 

Service
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne in maart. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek. Op basis van de definitieve testresultaten wordt u vervolgens verder geadviseerd. Check op de website op welke dagen u bij ons terecht kunt.

Bezorgservice
Dit is een gratis service van de apotheek. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aan ons of aan uw huisarts doorgeven. Als u 's ochtends voor 10.00 uur medicijnen aanvraagt bij uw huisarts, dan worden de medicijnen de volgende dag 's ochtends door de apotheek bezorgd. Mocht u dringend iets nodig hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij maken een passende afspraak met u! Als u iets voor het weekend in huis wilt hebben, dit dan vòòr donderdag 10.00 uur.
Tenslotte: Houdt u er wel rekening mee dat enkele artikelen niet op voorraad zijn in de apotheek. Reken dan een werkdag extra levertijd!
Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0592 54 16 74 of info@apotheekvries.nl.

Herhaalservice
Voor meer informatie over de herhaalservice, klik hier.

Afhaalkluisjes
Voor meer informatie over de afhaalkluisjes, klik hier.